Betaalmogelijkheden

Betalen met iDeal

Bij De Aller Goedkoopste kunt u eenvoudig betalen middels iDeal. De verwerking van uw betaling wordt verricht door MultiSafepay.

Als u een online betaling heeft gedaan, dan kan het zijn dat deze betaling wordt afgehandeld door Payment Service Provider MultiSafepay. Er staat dan na uw betaling MultiSafepay op uw bankafschrift. Dit betekent dat MultiSafepay verantwoordelijk is voor de afhandeling van uw online betaling.

Betaling achteraf of in termijnen

Bij deze betaalwijze ontvangt u altijd eerst het product en daarna heeft u 14 dagen de tijd om te betalen. Deze dienst bieden wij aan via Klarna. De factuur krijgt u dan via de post of per e-mail. In een gewone winkel heeft u altijd de mogelijkheid het artikel eerst in uw handen te houden voordat u ervoor betaalt. Wij vinden dat het bij winkelen op internet net zo zou moeten zijn. Daarom ontvangt u met Klarna altijd eerst uw aankoop en hoeft u dan pas te betalen. Daarmee stelt u zeker dat u altijd krijgt wat u besteld heeft en hoeft u nooit voor iets te betalen dat u niet eerst in uw handen heeft gehouden.

Betalen met creditcard

Bij De Aller Goedkoopste kunt ook met uw creditcard betalen. Wij accepteren VISA, Meastro en MasterCard.

Is mijn online betaling veilig?

Als u een transactie via MultiSafepay of Klarna verricht, kunt u er van uit gaan dat deze op verschillende manieren beveiligd is. MultiSafepay en Klarna dienen zich als Payment Service Provider aan strenge regels te houden die betrekking hebben op o.a. de veiligheid van transactieverkeer.

Onze website maakt gebruikt van een SSL certificaat om het verkeer tussen u en onze website te versleutelen.